Новини закладу
Тандир: особливості приготування Тандир — це спеціальна жаровня, різновид печі, яка використовується для приготування їжі, в основному хліба та м'яса. Тандири широко поширені в країнах Центральної Азії, Кавказу, Близького Сходу та Індії. ЩО Ж ГОТУЮТЬ У ТАНДИРІ? Як правило, крім коржів, у печі...
Хачапурі: грузинські легенди цієї страви Хачапурі – справжня гордість грузинської кухні, що світовою користується популярністю. Багато хто хочаб раз в житті куштував ці сирні лодочки, проте мало хто знає, як саме вони з’явилися. Давайте разом зануримося в історію, і дізнаємося більше про шлях цієї...
Чанахі з телятини та овочів: історія страви, що означає назва та до чого тут пастухи? Знайомство з національною грузинською кухнею ми рекомендуємо почати з ароматної та соковитої страви, яка не залишить байдужим жодного - чанахі. Чанахі — це страва...